Notícies

El Consell d’Esports coordina amb els clubs la instal·lació de la grada del pavelló poliesportiu a Peníscola
29 julio 2016

El Consell d’Esports coordina amb els clubs la instal·lació de la grada del pavelló poliesportiu a Peníscola

  • El conveni singular pel qual la Diputació Provincial finança aquesta instal·lació ja s’hi ha subscrit, i l’Ajuntament n’ha iniciat el tràmit per a la contractació misma
  • Romualdo Forner: “No comprenem com el portaveu socialista en Diputació s’oposa reiteradament a aquesta millora que beneficiarà els més de 2000 usuaris del pavelló i les 9 competicions de lliga que s’hi disputen”
  • Els esdeveniments esportius en la localitat ha suposat més de 7000 pernoctacions en el que va d’any, i quasi un milió d’euros d’impacte econòmic per al municipi

Amb l’objectiu de tenir prevista l’ocupació de la pista del pavelló poliesportiu durant els dies de la instal·lació de la nova grada telescòpica, el regidor d’Urbanisme i Obres, Romualdo Forner, ha assistit al Consell d’Esports, convocat per la Regidoria d’aquesta àrea, per donar compte del procés en què s’hi troba.

Forner ha comunicat als clubs i entitats esportives la subscripció del conveni singular amb la Diputació Provincial, que finança la nova grada, i l’inici de l’expedient de contractació per a aquesta per part dels serveis tècnics de l’Ajuntament.

Durant els pròxims mesos es resoldrà el procés i es procedirà a la instal·lació de la grada telescòpica plegable en el poliesportiu, així com a les obres d’adequació que escometrà el mateix Ajuntament per adaptar la seguretat i els accessos. És per això que s’hi ha advertit als clubs i se’ls ha consultat sobre les necessitats per tal de coordinar el desenvolupament de la instal·lació i de la mateixa obra, que es realitzarà en la part exterior quasi en la totalitat, i afectarà “mínimament” el desenvolupament de les competicions, segons ha explicat Forner.

Raquel París, regidora d’Esports en el consistori, ha destacat la importància del manteniment i la millora de les instal·lacions esportives, “no només per al gaudi de la població local, sinó també per a la promoció i aposta pel turisme esportiu”. París ha destacat que, en el que va d’any, “la localitat ha acollit una vintena d’esdeveniments que han generat més de 7000 pernoctacions i gairebé un milió d’euros d’impacte econòmic”.

Per la seua banda, Forner, que és també portaveu de l’equip de govern en el consistori, ha reiterat la seua sorpresa per la postura dels socialistes de la província, que han manifestat l’oposició davant aquest conveni singular: “no comprenem com el portaveu socialista a Diputació, el Sr. Benlloch, s’oposa reiteradament a aquesta millora que beneficiarà els més de 2000 usuaris del pavelló i les 9 competicions de lliga que s’hi disputen; més encara, quan és el primer i únic conveni que subscriu l’Ajuntament, mentre que el que ell presideix ha subscrit convenis de la mateixa naturalesa i en diverses anualitats diferents” i ha exigit una rectificació per la seua banda.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola