Notícies

Peníscola prepara les diferents activitats esportives programades per a la temporada estival
28 junio 2016

Peníscola prepara les diferents activitats esportives programades per a la temporada estival

Amb l’inici del mes de juliol arriben a Peníscola multitud de possibilitats esportives programades per als mesos d’estiu. El Campus Jove, la 10a etapa de la II Copa d’Espanya de Natació i el Campus de Futbol Sala ja ultimen preparatius per a la seua celebració imminent.

L’Ajuntament de Peníscola, juntament amb la col·laboració d’Extraescolars Azahar, ha organitzat un estiu més el Campus Jove de Peníscola. Enguany tindrà lloc del 4 de juliol al 19 d’agost i compta amb una sèrie de noves propostes esportives, lúdiques i d’excursions. Totes elles adreçades a jóvens entre 10 i 17 anys.

L’horari d’activitats s’ha ampliat respecte a edicions anteriors i enguany serà de dilluns a divendres de 16.30 a 20.00h. Les inscripcions han de realitzar-se a través del portal web www.escolaestiupeniscola.com, en l’apartat Campus Esportiu i poden sol·licitar-se per setmanes, quinzenes o mesos. A més, en el web es troba tota la informació necessària com el formulari d’inscripció en línia o la llista de totes les activitats que es duran a terme.

Les activitats programades pera a aquesta nova edició del Campus Jove són paintball, vòlei, pilota valenciana, malabars, pàdel surf, kin bal, body combat, body pump, tiratló, urban training, rugbi, hoquei, jocs d’aigua, snorkel, handbol, atletisme i gimcana.

A més dels diferents esports que es practicaran, els jóvens que s’inscriguen enguany al Campus Jove també podran gaudir d’excursions programades al Paintall de Peníscola, Karting, excursió ciclista pel Delta de l’Ebre, Tirolines a Morella, Grand Prix a Peníscola o Pàdel surf a la platja.

La temporada estival a Peníscola d’enguany també es caracteritzarà per una àmplia agenda esportiva. A més del Campus Jove, hi ha moltes més activitats programades per a aquests mesos d’estiu. Una altra de les activitats és el Campus de Futbol Sala, que també començarà el 4 de juliol i se celebrarà fins al 15 de juliol en el Pavelló Poliesportiu de Peníscola. La inscripció té un preu de 100€ i inclou 2 camisetes, el pantaló reglamentari i la motxilla oficial del campus. Aquest esdeveniment esportiu està adreçat a xiquets i jóvens d’edats compreses entre els 5 i els 16 anys.

L’horari del Campus de Futbol Sala serà de 9.30 a 13.30h i les activitats que es realitzaran seran un entrenament específic de porters, tecnicotàctic amb la presència d’un jugador de primera divisió, futbol-platja, multiesport i classes d’anglés, entre moltes altres més.

Més endavant, el pròxim 24 de juliol se celebra a Peníscola la 10ª etapa de la XXIV Clàssica de Natació Internacional Peníscola-Benicarló de la II Copa d’Espanya d’Aigües Obertes en la qual participa la Regidoria d’Esports, Peníscola és esport, de l’Ajuntament de Peníscola. Poc a poc s’aniran coneixent els detalls d’aquest esdeveniment esportiu.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola