Notícies

Peníscola participa en el VI Dia Nacional del Càmping
25 junio 2016

Peníscola participa en el VI Dia Nacional del Càmping

Peníscola participa en el VI Dia Nacional del Càmping, a través de la celebració de la jornada de portes obertes d’un dels establiments d’aquest tipus existents a la localitat. Aquesta iniciativa, promoguda des de la Federació Espanyola d’Empresaris del Càmping, "pretén apropar als no campistes aquesta opció vacacional" explicava Rosa Ferrer, gerent del Càmping Ferrer de Peníscola, participant de la iniciativa.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha valorat com a "exemplar" aquesta activitat i ha recordat que el comportament de l’ocupació turística en els càmpings de la localitat, que sumen més de 3000 places, ha superat en les últimes temporades l’ocupació hotelera, sobretot fora de la temporada alta. Concretament, per a aquest pont de Sant Joan, aquest tipus d’establiments en el municipi superen el 98% d’ocupació, no sols en les parcel·les, sinó també en l’oferta de bungalows, en la nit d’avui.
En tota la província de Castelló hi ha una trentena de càmpings federats, i Peníscola concentra pràcticament el 25% del total d’aquesta oferta, una opció que suposa, a nivell nacional, el segon tipus d’allotjament vacacional, després dels hotelers, per volum de pernoctacions, per davant dels apartaments turístics.
El perfil del campista, tal com ha comentat Martínez, "ocupa un espectre molt ample, ja que abraça des de jóvens, que viatgen amb tenda, fins a famílies que gasten desenes de milers d’euros en autocaravanes" cosa que ha valorat com a "molt interessant per a qualsevol destinació turística, ja que aquest tipus de turista no ha descendit en els últims anys, sinó que segueix augmentant cada temporada".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola