Notícies

El comerç local de Peníscola es presenta en el passeig marítim en la XIV edició de la fira de Botigues al Carrer
25 junio 2016

El comerç local de Peníscola es presenta en el passeig marítim en la XIV edició de la fira de Botigues al Carrer

L’Associació de Comerciants de Peníscola ha organitzat la XIV Fira de Botigues al Carrer en la qual al voltant d’una cinquantena dels comerços locals han presentat en el passeig marítim les seues millors ofertes. 
Enguany, l’organització ha programat tres dates pe a aquesta iniciativa: la primera, que se celebra avui, 25 de juny; la segona, el 16 de juliol, i per últim, el 24 de setembre.
Compres i activitats infantils són la proposta per a desenes de milers de visitants, que acull aquests dies la ciutat, per part dels comerciants de la ciutat, ja que els més menuts poden gaudir d’atraccions inflables gratuïtes per cortesia de la fira de Peníscola al llarg de tota la jornada.
A més, se celebraran tres sorteigs d’una estada de dos nits en el Gran Hotel Peñíscola per a dues persones, 10 invitacions individuals per al circuit SPA del mateix hotel i tres abonaments per al circuit SPA de l’Hotel & Spa Peñíscola Plaza Suites. Tots els premis es concedeixen gràcies a la col·laboració de l’Agrupació d’Empresaris Turístics de Peníscola (AGRETUR).
L’alcalde, Andrés Martínez, com en cada edició, ha visitat la fira i ha felicitat els comerços locals que, conjuntament, han treballat en la seua convocatòria i organització, registarnt un nou èxit de participació.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola