Notícies

Peníscola ultima l’adequació de platges i cales per a l’inici de la temporada de bany
24 mayo 2016

Peníscola ultima l’adequació de platges i cales per a l’inici de la temporada de bany

  • L’àrea de Serveis ha posat en marxa el dispositiu que acabarà el primer de juny
  • 47 dutxes, 71 renta peus i més de 600 trams de passarel·les de fusta formen part del mobiliari de les platges urbanes

La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Peníscola ha coordinat en aquests dies el dispositiu de posada a punt de les platges del municipi amb les empreses de serveis “per obrir la temporada de bany, que arranca el pròxim dia u de juny, amb tot a punt” ha explicat el regidor de l’àrea, Alfonso López, després de detallar que abans de la Setmana Santa es van iniciar els treballs per disposar dels serveis bàsics en les platges urbanes.
En les pròximes setmanes s’han dut a terme la continuació de les tasques i en els pròxims dies es donarà per acabat el dispositiu. “És per això que en aquests dies la maquinària de neteja i adequació de platges estarà de forma intensiva en la zona d’arena per acabar totes les tasques, així que recomanem precaució als usuaris”, ha ampliat el regidor.
Concretament, s’habilitaran un total de 47 dutxes en les platges Nord i Sud, 71 renta peus en ambdues platges, i 489 trams de passarel·les de fusta mòbils, a més de 147 trams fixos, dels quals més de 50 metres s’han hagut de renovar per millorar-ne la seguretat i accessibilitat. Pel que respecta als punts d’aigua, s’hi han ampliat en l’extensió turística de Peñismar, “amb l’objectiu de sumar serveis en les zones de major concurrència”.
El pròxim dia u de juny es posarà en marxa el dispositiu de socorrisme en els platges urbanes de la localitat, fins a finals del mes de setembre.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola