Notícies

Europa reconeix a Peníscola la seua tasca de gestió en la implantació de sistemes de qualitat turística
04 mayo 2016

Europa reconeix a Peníscola la seua tasca de gestió en la implantació de sistemes de qualitat turística

  • Juntament a cinc municipis més de la Comunitat Valenciana, ha aconseguit el guardó ETIS per a la regió
  • La Ciutat a la Mar és la destinació SICTED seleccionat de la província de Castelló amb més nombre de serveis públics i empreses certificades amb el sistema que impulsa la Secretaria d’Estat de Turisme, un total de 26

L’Agència Valenciana de Turisme ha comunicat a l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, el seu agraïment per la participació de la localitat en la candidatura que la Comunitat Valenciana presentava als premis “ETIS Social and Cultural Impact Achiever” amb la qual ha sigut guardonada juntament a set regions europees més.

La candidatura seleccionada i premiada entre 100 aspirants, estava formada per sis destinacions turístiques valencianes, entre les quals es troba Peníscola. Destinacions que exemplifiquen la implantació de sistemes de gestió de qualitat turística en destinacions i han implementat amb èxit el sistema ETIS en el nostre territori.

“Estem orgullosos del treballs que el nostre equip tècnic desenvolupa en l’àrea de Turisme per formar i auditar els nostres serveis turístics, però, sobretot, estem orgullosos de tots els empresaris que aposten per la gestió de qualitat, fent que Peníscola siga exemple en la província, en la Comunitat, i ara també, contribuïsca a ser exemple a Europa” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, que ha agraït el reconeixement rebut per part de la directora general de Turisme, Raquel Huete.

Peníscola, destinació líder SICTED triada de la província per a la candidatura presentada
L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola continua amb l’assessorament a empreses per a la implementació del SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, i ha convocat ja per a enguany a les noves empreses interessades a entrar dins del programa. Com cada any, des de 2012, en què va arrancar el projecte a la localitat, entres sis i vuit empreses s’incorporen a les auditories per a la consecució d’aquest reconeixement després de l’avaluació del mes d’octubre. En total, Peníscola compta amb 26 empreses i serveis públics certificats amb aquest sistema auspiciat per la Secretaria d’Estat de Turisme, xifra que s’ampliarà en aquest any amb les empreses que s’inicien en el programa. “L’aposta conjunta entre administració i empreses per la qualitat en el gestió de l’oferta turística de la destinació ens fa més competitius i, per això, l’Ajuntament realitza la tasca d’assessorament i seguiment personalitzat a les empreses del programa, amb èxit de resultats, ja que totes les empreses i serveis presentats fins al dia d’avui, han resultats favorables i reconeguts per Turespaña”, ha reiterat l’alcalde, posant en valor aquest aposta decidida com la motivació d’incloure Peníscola en la candidatura regional, juntament amb Morella, de la província, que compta amb 7 serveis i empreses certificats.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola