Notícies

La Brigada Municipal d’Obres inicia les tasques de millora en el parc infantil de Peñismar
10 febrero 2016

La Brigada Municipal d’Obres inicia les tasques de millora en el parc infantil de Peñismar

Per complir amb el que preveu el Pla de Millora de Parcs Públics de la Regidoria de Cultura, tal com es va anunciar el mes passat, la Brigada Municipal d’Obres i Serveis està duent a terme la retirada del paviment del parc infantil, ubicat en el passeig marítim, a l’altura de la urbanització de Peñismar. En els pròxims dos dies, el personal de la brigada acabarà amb aquesta tasca i l’empresa prestatària del servei de reposició del paviment instal·larà el sòl corregut en els 160 metres quadrats d’extensió prevista. Aquesta acció de millora se suma a les ja realitzades en l’últim mes en el parc de la plaça de Zaragoza, que disposa d’un nou gronxador i millores en el paviment, així com el parc del carrer Playa, per a majors, en el qual s’han subjectat estructures i minimitzat els efectes dels remats, pels quals el consistori havia rebut sol·licitud d’actuacions urgents per part dels usuaris; a més, en les últimes setmanes s’ha canviat el “supergronxador” ubicat en el parc de l’Av. d’Espanya, enfront de l’Ullal. També s’han dut a terme les tasques de neteja intensiva en els paviments dels diferents parcs infantils, per part de l’empresa concessionària.
“L’àrea d’Urbanisme està treballant conjuntament amb l’àrea de Cultura en la realització d’informes que ens estan servint per valorar millores estructurals així com puntuals en els parcs públics i efectuar tasques de manteniment; aprofitant aquest circumstància estem treballant en l’auditoria i inventari dels parcs dependents de l’administració autonòmica, ubicats en les platges, perquè la Generalitat se sume a la tasca municipal de millorar els parcs infantils, fonamentals no només per als veïns i veïnes de la localitat, sinó també per als centenars de milers de visitants que viatgen a Peníscola en família” ha concretat la regidora de l’àrea, Raquel París.

En les pròximes setmanes, amb els resultats de tots els estudis tècnics, la Regidoria prepararà una proposta de modificació de crèdit per al pressupost anual de l’àrea destinat a la comesa de la millora de parcs infantils. La inversió en el parc de Peñismar, per exemple, supera els 10.000€, “la qual cosa suposa que totes les àrees farem un esforç per poder reforçar aquesta partida, necessària i prioritària”, ha anunciat la regidora.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola