Notícies

Peníscola prepara un pont de la Constitució molt nadalenc
01 diciembre 2015

Peníscola prepara un pont de la Constitució molt nadalenc

  • Entre els dies 5 i 8 de desembre l’entrada a la ciutat antiga, vora la mar, allotjarà un mercat ambientat en la tradició nòrdica
  • La destinació preveu una ocupació del 65% del total de places en oferta per a aquests dies festius

Com ja és habitual en aquestes dates, Peníscola proposa als veïns i visitants una bona oportunitat per realitzar les compres nadalenques en un entorn singular i amb bons preus.
Els comerços locals es converteixen per als festius d’aquest cap de setmana en un mercat al més pur estil germànic, amb casetes de fusta i ambientació musical. Els visitants podran conéixer l’oferta comercial de la ciutat passejant entre garlandes, flors de Pasqua i capells del Pare Noel i fer les compres per als pròxims dies, en un entorn singular, als peus de la ciutat antiga des del seu accés per mar.
La Regidoria ha donat a conéixer la programació de l’animació per al Mercat de Nadal, que no sols compta amb les casetes de venda, sinó també amb activitats per als més menuts.
El Mercat obrirà les casetes entre els dies 5 i 8 d’aquest mes de desembre, “quatre dies intensos en els quals els nostres comerços podran oferir els seus millors productes a bons preus a tots els visitants en vespra de festes” ha valorat l’edil de l’àrea en el consistori, Rafael Suescun, que ha destacat les bones previsions meteorològiques per als pròxims dies en la ciutat “i la bona ocupació que en aquests moments ja s’espera que supere el 65%” del total de places a disposició en els hotels oberts, que sumen 1750 places.
Aquesta és la primera de les iniciatives que la Regidoria de Comerç en l’Ajuntament té previst posar en marxa al llarg d’aquest últim mes de l’any, a la qual se sumarà la campanya per incentivar les compres nadalenques i el Mercat Medieval que coincidirà amb el cap d’any a la Ciutat a la Mar.





Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola