Notícies

Peníscola celebra el Dia Nacional de Los Pueblos más Bonitos de España
01 octubre 2015

Peníscola celebra el Dia Nacional de Los Pueblos más Bonitos de España

Per primera vegada i amb molta emoció, Peníscola ha hissat la bandera oficial de l’associació de Los Pueblos más Bonitos de España, a la qual pertany, com a honrós associat fundador, des de 2013. Des de llavors, l’agrupació no ha parat de créixer i ja són 35 els municipis espanyols reconeguts com els més bells.

Peníscola, en la passada assemblea anual de la xarxa, va proposar la institucionalització d’un Dia Nacional de Los Pueblos más Bonitos de España, que va cristal·litzar en la instauració del primer d’octubre.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, durant la commemoració oficial d’una data tan assenyalada, juntament amb els membres de la corporació municipal, ha protagonitzat el moment més emotiu amb la lectura del manifest conjunt que 35 alcaldes han subscrit i han compartit avui.

Com a gest testimonial de germanor, la ciutat de Peníscola ofereix en el dia d’avui gratuïtat en l’accés al castell templer pontifici que la corona, a totes els veïns i veïnes dels pobles associats a la xarxa de llocs més bells del nostre país.

“Pertànyer a l’agrupació és un honor i un orgull per a Peníscola” ha declarat l’alcalde, que ha reiterat el seu compromís amb la “conservació del patrimoni i la transmissió de la tradició local”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola