Notícies

El Portal de Transparència de l'Ajuntament de Peníscola suma més de 6000 visualitzacions en els primers 30 dies de funcionament‏
03 septiembre 2015

El Portal de Transparència de l'Ajuntament de Peníscola suma més de 6000 visualitzacions en els primers 30 dies de funcionament‏

La Regidoria de Transparència de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç avui del primers mes de funcionament del Portal, que es posava en marxa el passat dia 1 d’agost. Aquest primer mes, aquest espai disponible al web municipal, ha registrat 6653 visualitzacions, amb un percentatge d’usuaris recurrents –que han entrat repetidament en el Portal- que supera el 44%.
La durada mitjana de la sessió de cada usuari se situa en els 3 minuts i 42 segons i les connexions des de dispositius mòbils suposa el 20,50%. “Estem en període de proves i els departaments estan actualitzant la informació i integrant en les rutines de treball la pujada d’informació al Portal. Som conscients que el mes d’agost és menys operatiu per les vacances de bona part del personal, però tot i això, hem volgut fer una primera sessió de balanç dels usuaris per poder comprovar que el Portal desperta interés i resol dubtes”, ha explicat la regidora de l’àrea, Sandra Albiol.
En els pròxims dies es durà a terme la primera reunió de coordinació interdepartamental després del primer mes de funcionament, per avaluar el compliment de compromisos de cada àrea pel que respecta a publicacions periòdiques, en la qual s’establiran els objectius per al pròxim trimestre.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola