Notícies

Susana Pareja serà la padrina del Peníscola Internacional Handball Cup
16 julio 2015

Susana Pareja serà la padrina del Peníscola Internacional Handball Cup

"En aquesta nova edició del Torneig Internacional d’Handbol de Peníscola tindrem l’honor de comptar amb un referent de l’handbol femení espanyol com a padrina del torneig, ni més ni menys que la mateixa Susana Pareja. Podrem gaudir de la seua presència en la inauguració del torneig dissabte que ve, 18 de juliol, a les 19.00h en el Pavelló Municipal de Peníscola. També estarà present el matí de diumenge per gaudir d’alguns partits de la jornada.

Valenciana de naixement, Susana va ser partícip de l’equip de 10 que va dominar la dècada dels 90, el Mar Valencia. Amb l’equip va aconseguir com a jugadora gran quantita de títols: lligues, copes de la Reina, supercomes d’Espanya i fins i tot, a nivell europeu, 2 finals de la Copa d’Europa, en una de les quals l’equip va aconseguir aquest títol prestigiós, el més important a nivell continental.

Amb el canvi de segle, la temporada 2001/02, Pareja va fitxar per l’Amadeo Tortajada (Mislata), on va romandre fins que va deixar les botes a l’armari, en la temporada 2007/08. En aquest equip no va ser menys i també va aconseguir una diversitat de títols: 2 lligues, 3 copes de la Reina, 2 supercopes d’Espanya i 2 copes de la Generalitat.

Això no és tot, també va estar convocada amb la selecció en més de 140 ocasions, on va debutar el 1994 i hi va jugar més d’una dècada. En aquest llar temps, va obtindre un cinqué lloc en el Mundial de 2003, un sisé lloc en les Olimpíades d’Atenes 2004 i la medalla d’Or en els Jocs de la Mediterrània Almeria 2005.

Però la seua etapa com a jugadora no va ser el final del seu camí per les pistes espanyoles. La temporada 2008/09 va començar en els banquets del C.Bm.Castellón. Va veure com creixia l’equip i aconseguia l’ascens a Divisió d’Honor de Plata el 2009/10. El 2011 va ser fitxada pel C.Bm.Sagunto, on va debutar com a entrenadora en la màxima categoria. Després d’un any de parada, el 2013 va començar un nou projecte amb el Canyamelar València, l’equip que dirigeix en l’actualitat.

Des de l’organització, volem agrair a Susana l’honor de ser la nostra padrina en aquesta dotzena edició de la Peníscola Internacional Hanball Cup. A més, us convidem a passar a gaudir d’aquest esport tan apassionant, l’handbol, pel pavelló i per la platja durant tot el torneig, del 18 al 23 de juliol".


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola