Notícies

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola trau a concurs en xarxes socials la fotografia de portada del programa de festes
03 julio 2015

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola trau a concurs en xarxes socials la fotografia de portada del programa de festes

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa una campanya en xarxes socials per aconseguir la imatge de portada del programa de Festes Patronals.

En els últims anys, la Regidoria convocava un concurs a través del qual els particpants enviaven les imatges en format imprés per exposar. Entre les fotografies, un jurat professional seleccionava la imatge guanyadora. “Amb l’objectiu que hi haja més participació i més veïns que puguen opinar a través dels “m’agrada”, hem activat el concurs en les xarxes socials, en el perfil de l’Ajuntament”, ha explicat la regidora de Festes en el consistori, Raquel París.

Durant una setmana completa els interessats hauran d’enviar al correu concursos@peniscola.es les imatges que hi vulguen presentar; aquestes, se sotmetran a estudi per comprovar que compleixen amb tots els requisits exigits i es publicaran en una galeria d’imatges perquè puguen ser votades a través del botó “m’agrada”. Les cinc imatges que compten amb major nombre de suports seran les finalistes i d’aquestes, la Cort d’Honor votarà per obtindre el primer i segon premi, que ocuparan la portada i contraportada del programa de festes, a més de percebre 200€ i 100€ respectivament com a premi.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola