Notícies

Cent quaranta xiquets han començat les activitats de l'Escola d'Estiu a Peníscola
03 julio 2015

Cent quaranta xiquets han començat les activitats de l'Escola d'Estiu a Peníscola

Cent quaranta xiquetes i xiquets han començat les activitats de l’Escola d’Estiu que organitza la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola, una oferta lúdica per a xiquets i xiquetes de 2 a 10 anys, disponible per quinzenes durant els mesos de juliol i agost.

La iniciativa, que ja du diversos anys en marxa i amb èxit de participació, contempla també l’opció de comptar amb el servei de menjador i autobús.

Les activitats, organitzades segons els diferents trams d’edat, inclouen tallers, jocs, la creació d’un hort per als més menuts i activitats relacionades amb la psicomotricitat.

La matrícula pot formalitzar-se encara per als dies restants fins acabar agost i el preu del mes oscil·la entre 73€, l’opció matutina, i 213€ dia complet més el servei de menjador.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat els menuts, que ja estan gaudint del servei. L’ha acompanyat la regidora delegada de l’àrea en el consistori, María Jesús Albiol, a qui ha felicitat per l’esforç que està realitzant per incrementar el nombre de programes de Benestar Social en el municipi. En total, el cost per a l’Ajuntament, que subvenciona el servei, és de 36.000€; servei que inclou la gratuïtat per a famílies que, d’acord amb l’informe preceptiu de Serveis Socials, disposen de beca per a la totalitat del cost del servei.

Per a més informació:

http://www.escolaestiupeniscola.com/

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola