Notícies

La policía local de Peníscola es reforça amb setze agents
02 julio 2015

La policía local de Peníscola es reforça amb setze agents

 

  • Tretze dels nous policies de reforç estaran a disposició de la seguretat local fins aabatr la temporada alta turística, a finals del mes de setembre

 

  • Tres agents més cobriran vacants com a interins durant tot l’any

 

  • La plantilla suma en total 52 efectius, dels quals 10 formen part del Grup operatiu nocturn, que s’ha posat en marxa, com cada estiu, el primer de juliol.

Avui han pres possessió setze nous agents, que reforçaran la plantilla de la policia local de Peníscola, tretze dels quals acabaran la tasca a finals de la temporada, el mes de setembre, i els restants ocuparan places vacants tot l’any.

L’arribada de l’estiu i la multiplicació exponencial de la població i la concentració de vehicles en el municipi exigeix el reforç de les patrulles durant els mesos de la temporada. Amb aquesta nova incorporació, la plantilla policial suma 52 efectius, 10 dels quals formen la unitat GON (Grup Operatiu Nocturn) i es destinen al control de l’activitat nocturna, el “top manta” i a vetlar perquè es complisquen les ordenances municipals, principalment la de convivència ciutadana.

Els agents de reforç es destinaran a la seguretat en les platges, el control de la venda fraudulenta en la via pública, el control de trànsit i la seguretat en zones i esdeveniments d’alta concurrència.

L’alcalde, Andrés Martínez, que ha donat la benvinguda als acabats d’incorporar, ha felicitat la tasca de la policia local i ha animat els nous agents a treballar pels ciutadans i a col·laborar amb els visitants i turistes que omplin els carrers de la destinació en aquests dies.

El consistori realitza un esforç “importantíssim i excepcional”, tal com ha insistit l’alcalde, per garantir la seguretat en el municipi, que passa de tenir 8000 habitants durant els mesos d’hivern a superar els 150.000 durant els mesos d’estiu, seguretat que els turistes i visitants valoren molt positivament en les enquestes de qualitat que realitza la destinació.

Martínez ha valorat també l’esforç de la subdelegació de govern amb el reforç de la gàrdia civil i l’operatiu estival que ha començat aquest mes de juliol, “que hem reclamat i sol·licitat insistentment i amb els quals treballarem en coordinació per tractar de pal·liar els efectes negatius que té el top manta sobre el comerç local”.

 

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola