Notícies

El IV Basiliscus de Peníscola congregarà aquest cap de setmana 300 esportistes per donar inici al Circuit Provincial de Triatló
28 mayo 2015

El IV Basiliscus de Peníscola congregarà aquest cap de setmana 300 esportistes per donar inici al Circuit Provincial de Triatló

 

  • La institució preveu superar els 2000 participants en les cinc proves del circuit amb un impacte turístic superior a 100.000€
  • Martínez: “En aquesta primera prova conflueixen els millors atractius turístics de la província i la millor qualitat esportiva i tècnica”


El IV Triatló Basiliscus Peníscola congregarà aquest cap de setmana prop de 300 participants per donar inici al II Circuit Provincial de Triatló Diputació de Castelló, amb el qual la institució pretén atraure més de 2000 participants i un impacte turístic de més de 100.000 euros a través de les competicions que durà a terme també en l’Alt Palància (21 de juny), Alcossebre (26 de juliol), Borriana (23 d’agost) i Orpesa del Mar (30 d’agost).

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “en aquest inici del circuit de triatló tornen a confluir els millors atractius turístics de la nostra província amb la qualitat esportiva i tècnica amb què l’organització ha preparat la competició. D’aquesta manera, la primera de les proves que es desenvolupa a Peníscola es convertirà en una plataforma de difusió turística de les millors virtuts de la nostra província, i en un element dinamitzador més de l’activitat d’aquest municipi”.

Els participants hauran de completar primer un circuit de 750 metres nadant, després un recorregut de 19 quilòmetre en bicicleta a dos voltes i, per últim, 5 quilòmetres a peu a dues voltes per un traçat completament pla per asfalt, passarel·les de fusta i camí de terra.

Nou circuits que vertebren la província
El diputat Martínez ha explicat que “aquest circuit de triatló és un dels nou que impulsem des de la Diputació per fomentar la pràctica de l’esport entre els castellonencs en aquesta doble vessant turística de dinamització econòmica dels pobles. I estem molt satisfets perquè es duga endavant aquesta segona edició que suposa la consolidació de la convocatòria, amb una gran organització i qualitat en el desenvolupament del circuit”.

L’èxit de la primera edició el 2014, amb la participació de 1600 esportistes precedeix la convocatòria, que preveu superar l’impacte de 109.000 euros en el territori provincial.

Martínez ha fet esment especial a l’excel·lent evolució de participació que han registrat tant el circuit de triatló com el de dutatló.
“Ambdues iniciatives constaten l’augment d’aquestes modalitats esportives que s’estan popularitzant entre els castellonencs. És una bona notícia, perquè, sense cap dubte, posen en valor les excel·lents condicions naturals amb què compta la província perquè es desenvolupen competicions d’aquest tipus, que uneixen diversos tipus d’esports en una”.

Tota la informació del Circuit Provincial de Triatló està disponible en la web www.tricastello.org.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola