Notícies

Peníscola fa promoció al País Basc i Aragó, llocs d'on provenen el 25% dels turistes que arriben al municipi
09 mayo 2015

Peníscola fa promoció al País Basc i Aragó, llocs d'on provenen el 25% dels turistes que arriben al municipi

Peníscola fa promoció en el País Basc i Aragó, d’on procedeixen el 25% dels turistes que arriben al municipi. Concretament, durant aquest cap de setmana, la destinació acudeix amb tota la seua oferta turística a la fira EXPOVACACIONES, de Bilbao, que acaba diumenge.

La pròxima setmana tindrà lloc la fira ARATUR, a Saragossa, del 15 al 17 de maig, a la qual Peníscola també assistirà "amb l’objectiu de seguir consolidant la destinació entre un dels mercats estratègics" ha explicat el regidor de Turisme, Rafael Suescun. Aragó i País Basc suposen el 14% i 11% del total d’arribades de turistes espanyols al municipi i ocupen el quart i cinqué lloc en la classificació d’autonomies, pel que respecta a mercats emissors, després de Catalunya, Madrid i Comunitat Valenciana.

"Peníscola és una destinació ja coneguda per la majoria dels turistes d’aquestes dues comunitats autònomes i venim a reforçar el nostre posicionament en aquests mercats amb l’objectiu de fer promoció no només de la ja coneguda oferta de solt i platja i gastronòmica, sinó també l’oferta específica per al turista que viatja en família, també fora de la temporada mitjana i alta, o el turista interessat en l’oferta nàutica de la nostra comarca" ha amplia Suescun que augura una bona fira i creixement de la rendibilitat turística durant aquesta temporada, que ha donat inici amb una excel·lent Setmana Santa.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola