Notícies

l'Ajuntament de Peníscola firma el conveni de col·laboració amb l'Escola de Música per garantir-ne la continuïtat‏
30 abril 2015

l'Ajuntament de Peníscola firma el conveni de col·laboració amb l'Escola de Música per garantir-ne la continuïtat‏

L’Ajuntament de Peníscola ha firmat avui amb l’Escola de Música el conveni anual pel qual s’estableixen les condicions d’execució i seguiment de l’activitat de promoció cultural a realitzar per l’Escola de Música de Peníscola.

Segons diu el mateix document, les condicions es concreten en l’organització i gestió de l’Escola de Música de la ciutat, amb un pla d’estudis ajustat als plans oficials, i la participació en una àmplia gamma d’activitats.

En aquest pla s’inclouen activitats de classes de solfeig i d’instruments per als alumnes de l’Escola de Música de Peníscola, concerts programats dels alumnes, cercaviles i concerts de la banda i de la banda juvenil i, per últim, la participació i organització de trobades amb altres bandes de música.

L’acord d’execució i seguiment de l’activitat de promoció cultural puja a un total de 15.600 € “necessaris per garantir la viabilitat de l’escola i el centenar d’alumnes que s’hi formen” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha volgut insistir en la importància “d’estar al costat dels nostres jóvens i de la promoció associativa, així com garantir la formació musical”.

L’Escola de Música ofereix dos cursos d’iniciació, amb un total de 25 alumnes, i cinc cursos de llenguatge musical, amb 61 alumnes, que se sumen a les classes d’instruments, a les quals assisteixen 81 alumnes.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola