Notícies

Sergio Juan Sanchis i Aintzane Argaiz guanyen el III Triatló MD Peníscola
26 abril 2015

Sorpresa en el pòdium masculí, pronòstics complerts en la categoria femenina. Sergio Juan Sanchis va pujar al més alt del podi en el III Triatló MD Peníscola, organitzat pel club de triatló Tritan i primer triatló de distància mitjana de la província de Castelló. El triatleta del club CT Trifitness 31, va tardar 4:12:28 hores completar els tres circuits, consistentsn en 1,9 quilòmetres de natació, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 de carrera a peu. Sergio Juan Sanchis va sortir en una discreta posició del segment de natació, dominat pel favorit, Ciro Tobar, que es va retirar per lesió, per escalar posicions en el segment ciclista, fins arribar al cinqué lloc en el moment de la segona transició. Ja en el segment de carrera a peu, va marcar un ritme de 3.43 per arribar a meta el primer. En una renyida competició, el segon classificat, Frederic Loree, va entrar en meta en 4:13:40, a tan sols un minut i dotze segons del primer. El pòdium el va completar Jordi Pascual Sales, qui debutava en la mitja distància i que va assolir la tercera posició amb 4:14:51, con dos minuts i vint-i-tres segons de diferència. La carrera a peu va ser molt disputada i es van viure continus avançaments entre ells.

En categoria femenina va guanyar Aintzane Argaiz Castro, amb un temps de 4:37:30, la qual cosa la col·loca en la posició 39 de la classificació general. Amb una diferència de 26:32, va arribar la segona classificada, Clara Pastor Llamas i el tercer lloc va ser per a Irati Etxaburu Irusta amb 29:45.La prova va destacar per la participació, amb 549 inscrits, dels quals van competir finalment 494 i van acabar 467, ja que es van produir 18 abandonaments i 9 desqualificacions.