Notícies

Acaba amb èxit la tercera edició del Triatló Training Camp Peníscola
30 marzo 2015

Acaba amb èxit la tercera edició del Triatló Training Camp Peníscola

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la tercera edició del Triatló Training Camp Peníscola, una activitat de reconeixement previ dels circuits del Triatló de Mitja Distància de Peníscola, que se celebrarà el pròxim 26 d’abril. Un grup reduït de triatletes ha pogut conéixer de la mà del director de carrera i coordinador del campus, Manu García, les peculiaritats dels diferents segments, horaris, reglament de la prova, etc. la qual cosa permetrà arribar més i millor preparats, ja que s’han concentrat en tan sols 24 hores: 2000 metres de natació en una mar embravida, exercicis de força i estabilització, i 70 quilòmetres de ciclisme amb transició contínua a 10 quilòmetres de carrera a peu.

Totes les activitats han tingut com a base3 d’operacions l’Hotel Ágora de Peníscola, igual que el 26 d’abril, l’hotel serà el que allotjarà algunes activitats de l’esdeveniment, com la recollida de dorsals i les 300 habitacions estaran completades amb triatletes vinguts d’arreu d’Espanay.

Tota la informació sobre el primer i únic triatló de mitja distància de la província de Castelló: http://triatlonmdpeniscola.es/

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola