Notícies

La delinqüència a Peníscola es redueix un 23,73% en els primers mesos de l'any
26 marzo 2015

La delinqüència a Peníscola es redueix un 23,73% en els primers mesos de l'any

  • S’esclareixen el 25% dels fets delictius
  • La Junta Local de Seguretat ratifica el dispositiu especial de seguretat de Setmana Santa i Pasqua, que prestarà especial atenció a zones residencial i als diferents punts d’accés
  • L’Ajuntament de Peníscola se suma al sistema VIOGEN per a la lluita contra la violència de gènere


El subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, ha informat que en els primers mesos de l’any, la delinqüència a Peníscola s’ha reduït un 23,73% en relació amb el mateix període de l’any anterior i els fets esclarits se situen en el 25%.

Barelles, que ha presidit avui amb l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, la Junta Local de Seguretat del municipi, ha assenyalat que “aquestes dates, molt positives, són fruit de la coordinació i la col·laboració entre les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i la Policia Local” La Junta ha aprovat també un dispositiu especial de seguretat per a la Setmana Santa i Pasqua, davant de l’arribada massiva de turisme en el municipi. En aquest sentit, Barelles ha indicat que Peníscola "és un punt neuràlgic d’atracció que converteix la seguretat ciutadana en un dels factors claus del desenvolupament turístic de la localitat i la comarca". El dispositiu de seguretat coordinat amb la Policia Local prestarà especial atenció a zones residencials del terme municipal, on es concentraran esforços operatius en els diferents punts d’accés.

Un altre dels assumptes analitzats ha sigut l’especial atenció sobre la venda ambulant il·legal, una qüestió que s’abordarà en els pròxims dies en una reunió específica.

Per últim, l’Ajuntament de Peníscola ha formalitzat en la reunió d’avui la sol·licitud d’accés al sistema VIOGEN a través del qual, la Policia Local tindrà accés a la base de dades de les víctimes de violència de gènere i treballarà de forma coordinada amb Guàrdia Civil en l’atenció de les víctimes.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola