Notícies

#FITUR2015 Peníscola es posiciona en el Top 10 de vendes en els webs espanyols de referència de reserves de viatges en línia
29 enero 2015

#FITUR2015 Peníscola es posiciona en el Top 10 de vendes en els webs espanyols de referència de reserves de viatges en línia

  • El grup Logitravel, primera comercialitzadora en línia del país en turisme vacacional, reserva a Peníscola el 70% de les places hoteleres en la província de Castelló.
  • La delegació de Peníscola a FITUR ha mantingut reunions durant tot el matí amb agències en línia que treballen amb més de 1000 agències de viatges, en conjunt, i 140 receptius


L’agenda dels responsables turístics de Peníscola s’ha intensificat al llarg del segon matí de FITUR amb trobades amb agències de viatges en línia, que generen més del 65% de reserves per a la destinació.

L’equip del departament de Turisme de la ciutat castellonenca està tancant en la fira la planificació d’inversions en portals de comercialització de viatges en línia, “la repercussió de les quals és efectiva i va directa al turista que busca destinacions vacacionals per realitzar les seues reserves” ha explicat el regidor de l’àrea, Rafael Suescun, que ha mantingut diverses trobades durant el matí d’avui.

Muchoviaje, HotelBeds i Logitravel són alguns dels portals més importants del país, concretament Logitravel és el portal de reserves en destinacions de vacances amb més volum de viatgers espanyols. En conjunt, treballen amb més de 1000 agències en tot el país i mantenen acords amb més de 140 receptius. “Tots coincideixen en el creixement de les reserves per a la destinació en aquesta última anualitat, les xifres de Logitravel revelen un 18%” ha explicat el regidor.

El major web de reserves del país en oferta vacacional ha registrat en l’estiu passat més de 20.000 reserves de pernoctacions només en el mes d’agost i ha confirmat el posicionament de Peníscola en el Top10 de les destinacions mundials que reserven els clients del web, competint amb destinacions com Londres o Barcelona.

Concretament, aquest gegant de l’operació turística en línia ha abocat xifres reveladores sobre la destinació com, per exemple, que el 70% de les reserves en la província de Castelló es realitzen per a Peníscola.

“Les perspectives del sector per a aquesta temporada són bones, tots els operadors turístics coincidixen a augurar bones xifres per a la destinació en aquesta anualitat” ha conclòs Suescun, amb una valoració positiva de la relació de cites d’aquest matí.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola