Notícies

Comprar a Peníscola aquest Nadal té premi
20 diciembre 2014

Comprar a Peníscola aquest Nadal té premi

Amb l’arribada de les dates nadalenques i les conseqüents compres, Peníscola aposta per premiar els compradors del comerç local.

Totes aquelles persones que realitzen les seues compres de Nadal entre el 17 de desembre i el 6 de gener en els comerços de la localitat, entraran en el sorteig d’una tablet d’última generació.

Per poder accedir al sorteig, després de cada compra podreu omplir una participació que trobareu en els comerços adherits a la campanya. La Floristeria Deco Flor; Ferreteria Lleixa; Telefonia Aló; Tas´s; Deportes Rovi; 50 Experiències Gastronòmiques; Fisioteràpia i rehabilitació Asun Simó; Sol-Gun; Vis-TT Moda; La Llar; Llibreria Rovira; Estanc Esperanza; Maguini 10; Anoa Merceria; Nova Òptica; Patufets; Llibreria Premsa París; La tenda de Wicky; Serendipity Moda i The Liberty són els establiments participants els clients dels quals entraran en el sorteig que es realitzarà el 9 de gener a les deu del matí en l’Edifici Sociocultural del municipi.

El Pare Noel i un dels tres Reis Mags s’instal·laran a Peníscola durant els dies festius de les pròximes setmanes per col·laborar en la difusió i la promoció de la campanya de dinamització del comerç local que impulsa el mateix Ajuntament. Durant els caps de setmana de les festes nadalenques, tots aquells que es troben amb els il·lustres col·laboradors podran conéixer les condicions i la informació sobre el sorteig.



Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola