Notícies

L’Ajuntament de Peníscola renova els tendals del CEIP Jaime Sanz
19 diciembre 2014

L’Ajuntament de Peníscola renova els tendals del CEIP Jaime Sanz

S’han reparat els tendals que cobreixen els espais per a l’esbarjo de les aules d’educació infantil i els pals en el pati de primària

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha dut a terme una nova millora en el Centre d’Educació Infantil i Primària Don Jaime Sanz, que ha consistit en la reparació de tendals i pals en els patis de les aules d’educació infantil i el pati de primària. Sis tendals que cobreixen la superfície dels espais destinats a l’esbarjo dels més menuts de l’escola que, tal com ha manifestat la mateixa regidora de l’àrea, Amparo Bayarri, “no només protegeixen del sol els xiquets i xiquetes durant el temps d’esbarjo, sinó que, a més, els protegeixen del sol durant les classes, ja que les parets de les aules són grans finestrals”. Bayarri ha confirmat que els tendals ja es trobaven molt deteriorats i que la Direcció del centre havia sol·licitat a l’administració municipal col·laboració per a la reforma.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat el centre amb la regidora de l’àrea per comprovar la reforma acabada d’efectuar i ha recordat “el compromís del govern municipal amb les peticions i demandes de la comunitat educativa” que, enguany, ha pogut tornar a comptar amb l’Ajuntament per a petites reformes, la millora de la xarxa wifi, la pintura de diverses zones, l’habilitació d’una infermeria o la partida econòmica per a beques de llibres.

El cost total de l’actuació realitzada en els tendals de l’escola ha pujat a uns 8000€ i s’ha dut a terme en aquests últims dies del mes de desembre.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola