Notícies

L'Ajuntament de Peníscola ultima les obres de millora del vial ubicat darrere la urbanització Caleta, atenent la reclamació veÏnal
18 diciembre 2014

L'Ajuntament de Peníscola ultima les obres de millora del vial ubicat darrere la urbanització Caleta, atenent la reclamació veÏnal

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ultima les obres de millora i adequació del vial ubicat en la zona de darrere de la urbanització Caleta, paral·lel a l’Av. de València i prolongació de la futura ampliació de l’Av. de Catalunya.

L’obra ha consistit en l’alçament de l’asfaltat per igualar la cota de la via a la cota dels accessos dels habitatges, que es trobava 60 cm més baixa, la qual cosa impossibilitava l’accés rodat ala aparcaments dels immobles.

A més de pujar la cota del vial, l’obra ha inclòs la instal·lació de tres nous punts de llum en aquest tram i la canalització de les aigües pluvials.

Els veïns van reclamar al consistori la intervenció en aquest assumpte per millorar l’accés a les seues propietats i, després de la tramitació i reclamació preceptiva, l’Ajuntament procedia a executar l’aval de la constructora amb el qual escomet les obre de millora referides i que puja a uns 57.000€.

L’alcalde, Andrés Martínez, i el regidor de l’àrea, Romualdo Forner, han visitat el final dels treballs i n’han comprovat el resultat després de l’asfaltat del vial.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola