Notícies

L'Ajuntament de Peníscola continua amb les millores en infraestructures esportives
17 diciembre 2014

L'Ajuntament de Peníscola continua amb les millores en infraestructures esportives

La reparació de les pistes de frontó, l’última acció duta a terme per la Regidoria d’Esports

Durant aquest any, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola ha dut a terme diferents actuacions de millora en les infraestructures i equipaments esportius del municipi.

Concretament, s’han efectuat diferents millores en els equipaments i espais del camp de futbol; s’estan millorant els equipaments del gimnàs ubicat en el pavelló poliesportiu, així com sumant noves màquines; s’està duent a terme una reforma integral del mateix pavelló, i s’estan adequant les pistes de frontó a les necessitats dels usuaris.

L’última actuació s’està duent a terme durant aquesta mateixa setmana i s’ha concretat en la millora i la pintura de les parets de les dues pistes ubicades en la zona poliesportiva i la col·locació d’una xarxa en la part superior de la paret frontal.

L’obra de millora ha suposat una inversió d’uns 4000€ i respon a la petició dels usuaris i el acabat de constituir Club de Tennis de la ciutat. Amb aquesta millora el club podrà impulsar la pràctica d’aquest esport i organitzar competicions esportives en aquestes pistes.

Aquesta actuació se suma a la ja executada al llarg de la legislatura en les pistes de tennis que va comptar amb una inversió de 6000€ per a la renovació de pals i xarxes i l’arranjament del paviment i pintura de les pistes.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat les instal·lacions amb el regidor delegat de l’àrea, Dani Biosca, i han pogut comprovar les tasques de l’empresa que s’està encarregant de rematar la pintura després dels treballs d’enlluït de les parets.

Biosca ha recordat que en els pròxims dies acabaran les obres del pavelló incloses en el pla de millora d’infraestructures esportives impulsat des de la Regidoria.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola