Notícies

Peníscola programa més de 30 actes per a aquest Nadal
12 diciembre 2014

Peníscola programa més de 30 actes per a aquest Nadal

L’Ajuntament de Peníscola presenta la programació nadalenca de la ciutat amb activitats per gaudir en família

L’Ajuntament de Peníscola ha presentat aquest matí la programació per a les festes de Nadal. Des de les diferents àrees de govern s’ha configurat una agenda d’activitats per a tots els veïns i visitants des del divendres 12 de desembre fins al 9 de genera de l’any que ve.

Més de 30 activitats per poder gaudir en família que compten amb la col·laboració de diverses entitats de la localitat. A més dels actes litúrgics propis d’aquestes dates, els diferents departaments han preparat una programació destinada a tots els públics i per a tots els gustos. El pare Noel i els Reis mags estaran visitants els carrers de la ciutat durant aquestes dates i amenitzaran les compres i els passejos dels veïns i visitants. Els amants de la bona taula podran gaudir, des d’avui i fins al dia 21 de les Jornades Gastronòmiques que impulsa el Patronat de Turisme.


Nadal esportiu
L’esport també està present en aquestes dates. Els amants de la pesca gaudiran del Concurs de Pesca infantil i sènior que se celebrarà durant els dies 20 i 21. Els futbolers podran participar durant el cap de setmana del 26, 27 i 28 de desembre en la Mandanina Christmas Cup i els més menuts de la cas podran gaudir del Campus de Futbol Solidari que organitza la Penya Barça. Els més atletes tindran cita amb la primera edició de la 5k que se celebrarà el dia 3 de genera.


Per a tota la família
Amb l’arribada d’aquestes dates tan assenyalades per a totes les famílies, s’ha preparat una programació perquè tots junts puguen gaudir d’activitats en comú. El Festival de Nadal de l’Escola de Música, la Confecció de Centres Nadalencs, l’Exposició de Bonsais, la visita del Pare Noel, el tradicional Mercat Medieval de finals d’any i la cavalcada dels Reis Mags seran algunes de les activitats per gaudir-ne en família. Tot això sense oblidar-nos de Peñisnadal, des del dia 27 fins al dia 4 de gener, en l’Edifici Socioculturals, on els més menuts tindran un parc infantil i gaudiran de tallers, teatre, actuacions i moltes sorpreses més.


Compres amb premi a Peníscola
Des de la Regidoria de Comerç, a més, s’impulsa una campanya per incentivar les compres en els comerços de la Ciutat a la Mar, amb animació teatral, i que compta amb el sorteig d’una tablet entre els compradors.

L’Ajuntament de Peníscola espera que tots aquells visitants que es desplacen en aquetes dates al municipi i tots els peniscolans i veïns de la comarca puguen passar uns dies en família gaudint de les activitats programades. Per a aquells que vulguen conéixer l’agenda completa de les activitats de Nadal, només han de visitar el web de l’Ajuntament, on es troben detallats tots els actes.



Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola