Notícies

Peníscola es prepara per celebrar les Festes d’Hivern
27 noviembre 2014

Peníscola es prepara per celebrar les Festes d’Hivern

  • La brigada de l’Ajuntament està duent a terme les tasques de condicionament de la ciutat per al gaudi de les festes.


La Brigada Municipal d’Obres i Serveis du realitzant durant la setmana tasques concretes d’adequació de la localitat per a la celebració de totes les activitats previstes per a les festes. Durant el cap de setmana del 28 al 30 de novembre, tindran lloc en la localitat diverses activitats programades per a les activitats festives que necessiten diferents instal·lacions, entre les quals destaquen les barreres pera a l’entrada de vaques, coneguda com el “no passaran” nocturn.
Dilluns van començar a col·locar les barreres protectores en la plaça de Santa Maria i en el carrer de Saiz de Carlos.

L’agenda d’activitats començarà divendres a les nou de la nit amb la tradicional encesa de traques i la torrada popular. La nit estarà amenitzada amb l’actuació orquestral del ball popular i el tradicional “no passaran” durant la matinada.

Dissabte tindrà lloc un dels actes més populars de les festes: el concurs de paelles. A la vesprada es realitzaran, en l’Edifici Sociocultural, diverses activitats lúdiques per a jóvens d’edats compreses entre 12 i 18 anys. Durant la nit de dissabte, i com és tradicional, se celebrarà el ball popular i l’entrada de vaques.

Diumenge serà el dia de tancament de festes i està dedicat als menuts, tindrà lloc l’entrada de bous infantil i, durant tot el matí, en la plaça de Bous, estarà instal·lat un parc d’activitats per als més menuts. A migdia es programarà una fideuada popular i les festes es tancaran amb una xocolatada.

El regidora delegat de l’àrea, Dani Biosca, anima a veïns i a la resta de la comarca a visitar Peníscola aquest cap de setmana per participar en les festes amb els amics i en família.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola