Notícies

Peníscola presenta la seua programació esportiva per al mes de desembre
26 noviembre 2014

Peníscola presenta la seua programació esportiva per al mes de desembre

La Regidoria d’Esports, en col·laboració amb la Penya Barcelonista, ha presentat les activitats esportives previstes per al mes que ve

Daniel Biosca, regidor d’Esports, ha comparegut aquest matí en roda de premsa amb Jordi Sanz, representant de la Penya Barcelonista, per presentar les activitats que realitzaran com cada any durant el pròxim mes de desembre.

La primera activitat prevista tindrà lloc el dia 8 de desembre en l’Edifici Sociocultural de la localitat. Allí se celebrarà la setena edició de l’Sport Experience Workshop. Com tots els anys, en el congrés participaran persones amb un nivell alt en formació esportiva i comptarà amb la col·laboració del l’ex preparador físic del Villarreal CF i un representant de la FIFA, entre altres. Tots els participants podran assistir a diferents ponències i taules redones sobre la formació esportiva. La Diputació de Castelló també ha volgut formar part d’aquest interessant projecte i col·laborar per primera vegada amb la Penya Barcelonista en aquesta edició de l’Sport Experience Workshop.

En dates nadalenques, en concret, els dies 26, 27 i 28 de desembre, tindrà lloc la celebració del VI Campus de Futbol Solidari de Peníscola. Els xiquets amb edats compreses entre els 5 i els 15 anys que hi vullguen participar, podran realitzar la inscripció en el Pavelló Municipal de la localitat des del dia 9 fins al dia 22 de desembre, data en què acabarà el termini. El preu de la inscripció serà de 5 euros que seran donats íntegrament al Projecte Èxit Escolar de la Creu Roja de Peníscola. Tots els inscrits hauran d’acudir al camp de futbol Benedicto XIII els dies 26,27 i 28, on es duran a terme, des de les onze del matí fins a la una del migdia, totes les activitats previstes del campus. Durant les diferents jornades Sanz ha explicat que es repartirà algun detall del Futbol Club Barcelona i la penya invitarà a un piscolabis a tots els presents. Com a tancament del campus, el bar La Isla oferirà, en col·laboració amb la penya, una xocolatada popular, de la qual podran gaudir menuts i grans.

La Penya Barcelonista ha col·laborat des de la primera edició d’aquest campus amb la Creu Roja. En un principi, els xiquets duien un joguet perquè altres xiquets menys afortunats que ells pogueren gaudir-ne. Posteriorment, es va començar a col·laborar amb el Projecte Èxit Escolar per ajudar als més petits en la seua etapa educativa. Gràcies a les donacions recaptades l’any passat, amb la celebració del campus, poden atendre catorze xiquets dos dies per setmana en aules destinades a aquesta iniciativa. A més, la penya organitza més campus de futbol durant l’any, Setmana Santa i l’època estival són les destinades per a això perquè és el període de vacances dels més menuts.

Des de la penya i la Regidoria es convida a tots els peniscolans i veïns de la comarca a participar en aquestes activitats dedicades a l’esport, com l’Sport Experience Workshop, a nivell formatiu, i al VI Campus de Futbol Solidari, on gaudiran també els grans juntament amb els més menuts en aquestes dates tan assenyalades.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola