Notícies

Endavant Peñíscola
24 noviembre 2014

Endavant Peñíscola

Peníscola se suma a la festa. La localitat del Baix Maestrat es convertirà en protagonista el dijous que ve en el partit de UEFA Europa League contra el Borussia Mönchengladbach (El Madrigal, 21.05 hores) dins de l’activitat Endavant Província. La iniciativa, nascuca amb el propòsit de fer promoció del turisme en la província de Castelló, farà la seua tercera parada de la temporada a Peníscola.

L’acte es va celebrar en el Centre Sociocultural de l’esmentada localitat i va comptar amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, així com amb l’alcalde amfitrió, Andrés Martínez.

El consistori de Peníscola aprofitarà el partit de dijous que ve davant els alemanys per fer promoció de la localitat, donant a conéixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. D’entrada, el Submarí facilitarà un paquet d’entrades al municipi i es farà càrrec dels desplaçaments dels aficionats peniscolans, que podran veure en directe el partit. A més, s’instal·laran tendals i animació en els voltants de l’estadi El Madrigal en les quals es repartirà material promocional, prèviament a la celebració del partit, i l’emissió d’un espot sobre Peníscola en el i el web del Villarreal CF.

El Club Producto Peñíscola Gastronómica serà l’encarregat de preparar el dinar de les directives del Villarreal CF i el Borussia Mönchengladbach, amb un menú de la gastronomia de Peníscola.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola