Notícies

L'Ajuntament de Peníscola preveu executar a través dels Plans Provincialss la instal·lació per a l'enllumenat del camí de Cervera
21 noviembre 2014

L'Ajuntament de Peníscola preveu executar a través dels Plans Provincialss la instal·lació per a l'enllumenat del camí de Cervera

  • El Ple municipal va aprovar ahir la sol·licitud de la Diputació d’aquest projecte i planeja iniciar les obres a principis d’any


El Ple de l’Ajuntament de Peníscola aprovava ahir la inclusió del projecte per a l’enllumenta del camí de Cervera en la sol·licitud a Diputació de les ajudes per a Plans Provincials d’Obres i Serveis.

Concretament, el projecte contempla l’adequació de les instal·lacions per connectar les instal·lacions d’enllumenat públic en els quasi dos quilòmetres que discorren d’aquest vial entre la seua intersecció amb l’Av. de l’Estació la Ciudad Jardín, en les immediacions del pont que travessa amb la carretera nacional 340.

Es tracta de realitzar les cimentacions, les arquetes i una rasa entubada de 1400 metres per garantir la connexió a l’enllumenat públic de les lluminàries de les zones urbanitzades en el traçat d’aquest vial i l’ampliació del nombre de llum existents.

“La milloria en la il·luminació que propiciarà l’execució del projecte en aquest entorn serà molt notable, ja que actualment hi ha molts trams no il·luminats i altres amb escassa il·luminació” ha assegurat l’alcalde, Andrés Martínez.

La inversió que requereix el projecte puja a 118.000€, dels quals, el consistori espera rebre a través dels PPOIS el 50% del total.

Si el tràmit administratiu segueix el curs habitual, durant la segona quinzena del mes que ve es podria adjudicar l’obra i començar-ne l’execució durant el mes de gener.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola