Notícies

Peníscola reuneix la Mesa de Qualitat per presentar les set noves empreses candidatas a obtenir l'acreditació del SICTED
31 octubre 2014

Peníscola reuneix la Mesa de Qualitat per presentar les set noves empreses candidatas a obtenir l'acreditació del SICTED

  • Les tretze empreses certificades en anys passats també presenten l’avaluació de seguiment i la candidatura per continuar dins del programa.
  • L’Ajuntament presenta la platja Nord i la Policia Local com a serveis públics


Les vint empreses que han aprovat les diferents auditories del SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, han superat avui el tràmit de la Mesa de Qualitat, que elevarà les candidatures al comité presidit per Turespaña.

La Mesa, encapçalada pel regidor de Turisme, Rafael Suescun, ha estat constituïda per un representant de la Cambra de Comerç, un representant de l’Agència Valenciana de Turisme, un representant dels empresaris locals i la tècnica que ha supervisat i ha assessorat al grup d’empreses candidates a la distinció.

Aquest distintiu de Turespaña, que garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat, exigeix a les empreses el compliment de paràmetres l’objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l’atenció al client.

Des del mes de maig, set noves empreses d’allotjament i del sector públic s’han sumat al programa amb èxit, avui ratificat per la Mesa de Qualitat, que proposarà les candidatures en la convocatòria de Turespaña del pròxim mes de desembre.

Els hotels Acuazul, Acualandia, Casablanca, Porto Cristo, Peñíscola Plaza Suites, així com les platges i la Policia Local de la ciutat, se sumaran a les tretze empreses que l’any passat i l’anterior ja es van certificar revalidant el certificat per a enguany.


Tras esta, la próxima anualidad, las siete empresas deberán pasar una auditoría de seguimiento y en dos años una nueva evaluación para poder comprobar la aplicación de los planes de mejora resultantes del trabajo realizado este primer año.


En 2015 finaliza la primera fase de aplicación de este sistema integral de calidad, compuesta por cuatro ciclos, que consolida a Peñíscola como destino SICTED, contando con una veintena de empresas certificadas o en trámite; diez nuevas empresas que iniciarán la aplicación del sistema el próximo año y varios servicios públicos, como la oficina de información turística, el Museo del Mar y los anteriormente citados, también acreditados o en trámites de certificación.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola