Notícies

L’Ajuntament de Peníscola inicia les obres de millora del vial ubicat darrere la urbanització Caleta
20 octubre 2014

L’Ajuntament de Peníscola inicia les obres de millora del vial ubicat darrere la urbanització Caleta

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa les obre de millora i adequació del vial ubicat en la zona de darrere de la urbanització Caleta, paral·lel a l’Av. de València i prolongació de la futura ampliació de l’Av. de Catalunya.

L’obra consisteix a alçar l’asfaltat per igualar la cota de la via a la dels accessos dels habitatges, actualment 60 cm més baixa, la qual cosa impossibilitat l’accés rodat als aparcaments dels immobles.

A més de pujar la cota del vial, l’obra contempla la instal·lació de tres nous punts de llum en aquest tram i la canalització de les aigües pluvials.

Els veïns van reclamar al consistori que intervingués en l’assumpte per millorar l’accés a les seues propietats i, després de la tramitació i reclamació preceptiva, l’Ajuntament ha ha executat l’aval de la constructora, amb el qual escomet les obres de millora referides i que puja a uns 57.000€.

El regidor de l’àrea, Romualdo Forner, ha visitat l’inici de les obres amb l’arquitecta municipal, que en farà la supervisió de l’execució, amb qui ha pogut contrastar, amb la direcció d’obra, els detalls d’aquesta.

Les obres, segons els tècnics del departament, podrien estar acabades el dia 20 de novembre, tal com contempla el plec de condicions de la licitació, per la qual cosa en 30 dies els veïns podran disposar d’un accés al mateix nivell que els habitatges.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola