Notícies

El Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola compleix tres dècades i s'estrena aquesta vesprada amb un recital per a violí i piano
16 septiembre 2014

El Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola compleix tres dècades i s'estrena aquesta vesprada amb un recital per a violí i piano

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha presentat la XXX edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola, “un dels esdeveniments amb major trajectòria del municipi” tal com ha valorat el regidor de Turisme, Rafael Suescun, que ha volgut destacar les tres dècades de concerts com una de les fortaleses de l’esdeveniment musical.
Des del dia 16 i fins al 27 de setembre, Peníscola torna a acollir un certamen musical que completa la programació cultural de festivals en el municipi, que es desenvoluparà en tres escenaris principals: el castell de la ciutat, l’església parroquial de Santa Maria i el Palau de Congressos.
En aquest últim emplaçament tindrà lloc el concert de clausura, amb la tradicional actuació de l’Orquestra Simfònica de Peníscola, l’entrada al qual, de cinc euros, es destinarà com a donatiu per a l’Escola de Música de la localitat.
En aquesta edició, la Diputació Provincial de Castelló ha tornat a apostar pel Cicle patrocinant un dels concerts, el dijous dia 18 en el Saló Gòtic del castell de Peníscola, titulat  El vino en la lírica. Los mejores brindis de la ópera y la zarzuela.
El concert inaugural, que tindrà lloc avui a les vuit de la vesprada en el Saló Gòtic del castell, es un recital per a violí i piano a càrrec de Kalina Macuta a la corda i Daniel Blanch al teclat.
Els sis concerts que conformen la programació d’aquesta edició del trenta aniversari són gratuïts, excepte el de clausura, a càrrec de l’OSP que serà benèfic, una aposta de l’organització juntament amb el Patronat de Turisme.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola