Notícies

El Centre Juvenil d’Estiu de Peníscola s’acomiada fins l’any que ve
27 agosto 2014

El Centre Juvenil d’Estiu de Peníscola s’acomiada fins l’any que ve

Els alumnes del Centre Juvenil de Peníscola han realitzat una exposició en què es mostren totes les manualitats i treballs realitzats durant la temporada estival. El nombre total d’alumnes ha sigut d’uns cinquanta entre tots els tallers, ja que no estaven tots a la vegada i les activitats eren variades.

Per l’època en què ens trobem, també s’han dut a terme diversos tallers a l’aire lliure, com l’activitat de castells d’arena o fotografia a l’aire lliure. Les seues monitores, orgulloses, han mostrat la labor realitzada en aquest temps.

"Aquest estiu, des de l’àrea de Benestar Social volíem presentar una alternativa que complementara l’oferta esportiva que ja existia per als nostres adolescents, per això plantegem la realització d’aquestes activitats als matins, de les 10.00-14.00h", exposa la regidora de Cultura i Benestar, MªJesús Albiol.

Els tallers que més han agradat, tant a monitores com a alumnes, han sigut el de cuina i el de DIY, és a dir do it yourself (fes-ho tu mateix), un taller de manualitats per a totes les edats. No obstant això, els alumnes també han realitzat activitats de painting workshop i retoc fotogràfic, com la realitzada amb el programa PicMonkey.

L’exposició està repleta d’obres de pintura i escultura que, posteriorment, poden ser utilitzades pels creadors. "Des del departament pensem que ha sigut una experiència molt positiva; el nostre objectiu s’ha complert i, evidentment, tenim previst repetir l’any que ve”, ha conclòs Albiol.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola