Notícies

El Museu de la Mar de Peníscola registra les millors xifres de visitants dels últims estius
23 agosto 2014

El Museu de la Mar de Peníscola registra les millors xifres de visitants dels últims estius

És una de les visites obligades a Peníscola si t’interessa la tradició i la cultura marinera i vols conéixer alguna cosa més de l’activitat pesquera en el municipi, la història i com aquesta ha influït en el desenvolupament turístic de la destinació.

Enguany, El Museu de la Mar, ubicat en un lloc privilegiat, sobre un baluard de la ciutat antiga i reconegut des de fa dos anys com a Centro Azul per ADEAC, per ser centre de visitants, aula de mar i de naturalesa; ha superat totes les previsions i suma ja una xifra total de visitants que supera la registrada al terme de l’estiu passat, més de 70.000, registrant ja 5000 visitants més (7,28%) i superant totes les xifres de 2013. Les visites de grups han crescut en un 7,38% resultant un total de 122 grups amb prop de cinc mil participants i 142 guies; 52 visites de col·legis amb uns dos mil alumnes i 177 professors, xifres que suposen un 21,15% més que l’any anterior.

Segueix sent el públic familiar el que visita el museu en un percentatge més elevat, i de procedència fonamentalment nacional. D’altres nacionalitats destaquen les entrades de turistes francesos, alemanys, holandesos i d’Europa de l’Est (russos, polonesos, moldaus...), també un petit percentatge de turisme britànic i extracomunitari.
Els grups solen aprofitar la visita al nucli antic i al castell, i en temporada, alguns dels hotels de la ciutat solen organitzar una o dues excursions setmanals amb els seus clients guiats pels monitors d’animació.

Aquest museu, dividit en tres seccions: la historicoarqueològica, la de pesca i la de fauna marina, ret homenatge a la tradició marinera del municipi i alberga una exposició permanent dinàmica i participativa per a un públic visitant molt heterogeni. El servei, que roman obert tot l’any i només tanca cinc festius, per Nadal i la festa patronal del 9 de setembre, segueix consolidant-se any rere any, assumint xifres de visitants cada vegada majors, superant ja des de l’obertura el milió d’entrades.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola