Notícies

L’Ajuntament de Peníscola estalviarà més de 40.000€ en la nova contractació amb les asseguradores
22 agosto 2014

L’Ajuntament de Peníscola estalviarà més de 40.000€ en la nova contractació amb les asseguradores

La Regidoria de Governació i Modernització de l’Ajuntament de Peníscola ha finalitzat el procediment d’adjudicació per a la contractació de les assegurances municipals de responsabilitat civil i patrimonial i de la flota d’automòbils.

"El total anual que l’Ajuntament destinarà a aquesta despesa puja a 15.532,60€, contractat a les asseguradores per dos anys, prorrogables a dos anys més" ha explicat el regidor de l’àrea, Alfonso López.

L’estalvi que suposarà el tràmit durant tot el contracte superarà els 40.000€, tenint en compte el pressupost previst, que es podran destinar a la cobertura d’altres necessitats, ja que any rere any, l’Ajuntament de Peníscola estalviarà en aquest capítol més de 10.000€.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat la importància de "valorar cada euro que no gastem per poder seguir fent més amb menys, destinant els diners de l’estalvi i la gestió eficient a poder enfrontar despeses i inversions que no podíem pressupostar amb anterioritat".
El primer edil ha volgut assenyalar que cada contracte compta, "cada euro que estalviem suma" i ha volgut felicitar la tasca de la Regidoria que, enguany, treballant intensament amb el departament de Contractació, ha renovat també el contracte de gestió de la zona ORA del municipi fent ingressar a les arques municipals més de 700.000€ de forma anual.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola