Notícies

L’Estació Nàutica Benicarló Peníscola ja té perfilada la pròxima Festa de la Mar
19 agosto 2014

L’Estació Nàutica Benicarló Peníscola ja té perfilada la pròxima Festa de la Mar

L’Estació Nàutica Benicarló-Peníscola ja té perfilades les activitats de la pròxima Festa de la Mar, que tindrà lloc a finals d’agost. La setmana gran començarà el cap de setmana del 30 i 31 d’agost amb la regata Ciutat de Benicarló i comptarà amb la regata Ciutat de Benicarló i comptarà amb nombroses activitats nàutiques.

La regata Ciutat de Benicarló serà l’encarregada de donar l’inici a les activitats emmarcades en la Festa de la Mar de l’Estació Nàutica Benicarló- Peníscola. Serà el cap de setmana del 30 i 31 d’agost.

D’altra banda, entre l’1 i el 5 de setembre, es tornaran a celebrar les jornades de promoció dels esports nàutics que tan bons resultats van donar en anteriors edicions. Les activitats se celebraran en horari de matí a la platja Sud de Peníscola. Una excel·lent oportunitat de dur a terme activitats nàutiques a preus populars. Es tracta d’activitats com surf de rem, caiac, baptismes de vela lleugera, baptisme de vela de creuer o baptismes de busseig.
El dia 5 de setembre per la nit es presentarà la regata Mandarina’s cup i es lliuraran els premis de la regata Ciutat de Benicarló.
Per últim, els dies 6 i 7 de setembre, la Festa de la Mar arribarà a la fi amb la celebració de la V Regata Mandarina´s Cup Ciutat de Peníscola, una regata que es podrà seguir a bord d’una embarcació de passatge el mateix dissabte, mentre que el diumenge es lliuraran els premis.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola