Notícies

Peníscola vol posicionar-se com a destinació d’estades esportives
01 agosto 2014

Peníscola vol posicionar-se com a destinació d’estades esportives

Des de fa diversos mesos, administració i empreses locals estan treballant per potenciar el turisme esportiu en la destinació. Avui, l’Agrupació d’Empresaris Turístics de Peníscola, Agretur, en col·laboració amb la Diputació Provincial ha presentat un nou fullet d’imatge per posicionar Peníscola com a destinació de concentracions i estades esportives.

El nou suport promocional s’ha editat en espanyol, alemany i anglés i es distribuirà en fires especialitzades que es desenvoluparan paral·lelament en esdeveniments esportius com triatlons, maratons i competicions ciclistes a les quals assisteixen empreses i clubs interessats en aquest mercat.

Javier Gallego, president d’Agretur, ha explicat que l’objectiu d’aquest nou fullet “no és presentar producte, sinó de presentació de la destinació, un fullet d’imatge que el que pretén es oferir Peníscola i els seus espais naturals com a localització per al desenvolupament de competicions i proves esportives, així com concentracions i estades per a entrenaments”.

Aquesta acció conjunta entre administració i empreses turístiques respon a la “necessitat de captar nous clients entre els mesos de març, abril i maig, així com entre octubre i novembre, posant en valor les infraestructures esportives que ofereix el municipi, l’oferta turística i els espais destinats al turisme actiu o de naturalesa” ha ampliat Rafael Suescun, regidor de l’àrea de Turisme en el consistori.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola