Notícies

L’Estació Nàutica Benicarló Peníscola recull la bandera que acredita l’excel·lència de la destinació nàutica
22 enero 2014

L’Estació Nàutica Benicarló Peníscola recull la bandera que acredita l’excel·lència de la destinació nàutica

La xarxa nacional d’Estacions Nàutiques ha concedit avui els guardons Bandera Estaciones Náuticas a les destinacions membres del Club de Producte de Turisme Nàutic de Turespaña, en el marc de FITUR 2014. Els Ajuntaments de Benicarló i Peníscola han recollit el reconeixement amb el president de l’Estació Nàutica Benicarló-Peníscola (ENBP). L’acte de lliurement ha comptat amb la presència del president de l’Associació Espanyola de d’Estacions Nàutiques, Joan Campolier; i per la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego.

El guardó, recollit per l’alcalde de Benicarló, Marcelino Domingo, el regidor de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun i el president de l’ENBP, Francisco Carvajal, certifica els municipis de Peníscola i Benicarló com a destinació turística excel·lent per a la pràctica d’esports i activitats nàutiques, i preparat per acollir a turistes nauticoesportius. El reconeixement implica, a més, que en les destinacions es donen unes condicions excel·lents per a la pràctica d’esports nàutics, s’impulsen actuacions per atraure el turisme nàutic a la destinació, es disposa d’una oferta de productes especialitzats llestos per a la comercialització i es compta amb un calendari anual d’esdeveniments nàutics, entre altres condicions.

Per quart any, AEENN celebra aquest esdeveniment en el marc de FITUR, la fira internacional de turisme més important d’Espanya, com a reconeixement a la professionalització i la qualitat de les destinacions turístiques adherides a la xarxa nàutica i mostra pública del compromís amb la marca de garantia.

Estacions Nàutiques, com agent de dinamització turística, comprén més de 1.700 empreses i al voltant de 4500 productes relacionats amb el turisme nàutic. La mateixa Estació Nàutica Benicarló-Peníscola comercialitza el seu producte en línia a través del seu portal www.enbenicarlopeniscola.com

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola