Notícies

Peníscola acudirà a Fitur amb una nova imatge i tot el material promocional renovat
17 enero 2014

Peníscola acudirà a Fitur amb una nova imatge i tot el material promocional renovat

La principal destinació de la costa castellonenca i la segona, per volum de negoci, del litoral de la Comunitat, assistirà a la Fira Internacional de Turisme de Madrid per reforçar el posicionament dins del mercat nacional i en el segment familiar.
Amb un espai destacat dins de l’oferta que presenta la província, Peníscola disposarà d’un taulell propi on els visitants podran conéixer l’oferta de la destinació, en aquesta ocasió, amb la imatge i el material promocional renovat.
“Aprofitem l’assistència a una de les fires de referència en el sector per presentar la nova imatge de marca, més adaptada al nostre temps, moderna i representativa de la destinació” ha assegurat Rafael Suescun, regidor de l’àrea de Turisme en l’Ajuntament de la ciutat, que ha felicitat al dissenyador, Yvan Gost, “per l’encert i el treball realitzat”.
Amb aquest canvi d’imatge, Turisme de Peníscola presentarà també la nova línia de fullets que incorporen referències a la nova pàgina web i els perfils en xarxes socials de la destinació. La nova sèrie redueix els textos, proposa als visitants un recorregut més visual per l’oferta turística de la ciutat i incorpora un fullet orientat a la consulta en família i per als més menuts.
“Esperem seguir sent una de les destinacions de referència en el país per al turisme en família” ha expressat l’alcalde, Andrés Martínez, que ha volgut recordar que durant la fira, Peníscola rebrà el Segell Turisme Familiar que atorga la FEFN, com la primera destinació de costa d’Espanya a complir amb els requisits per a la consecució.
A més, el departament tècnic i els responsables polítics de la gestió turística de la ciutat mantindran trobades amb bloguers i premsa especialitzada en turisme familiar al llarg de la fira, als quals se sumaran les reunions de treball amb els principals portals de venda de viatges en línia.

La gastronomia autòctona, un dels principals eixos de promoció
Durant el Dia de la Comunitat Valenciana que, any rere any, se celebra en la fira, els cuiners de Peníscola ocuparan un lloc destacat dins de les activitats previstes en l’espai de cuina en directe. “Els nostres xefs protagonitzaran la cuina en directe en l’espai de la Comunitat durant tot el matí des de les onze fins a les tres, i oferiran als visitants els secrets, les receptes i els beneficis de la cuina tradicional autòctona marinera, a més de proporcionar diferents degustacions d’allò més representatives de la cuina peniscolana als visitants que s’apropen a l’espai.

Potenciar l’oferta nàutica de la destinació, el repte
El diumenge 26 de gener es durà a terme una simulació de rem a les 11 del matí i una altra a les 16 hores. En aquesta activitat els assistents a la fira podran gaudir de la pràctica esportiva del rem a través de 12 simuladors “que esperem que atraguen el públic interessat en els esports nàutics i puguem així presentar-los la nostra oferta turística”, ha explicat Suescun.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola