Notícies

Andrés Martínez rep la plataforma antifracking de les comarques de Castelló
10 enero 2014

Andrés Martínez rep la plataforma antifracking de les comarques de Castelló

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha rebut avui un grup de representants de la Plataforma Antifracking de les comarques de Castelló, amb qui ha compartit els resultats dels estudis que la Diputació Provincial va dur a terme sobre aquesta pràctica.
Durant la reunió, ha pogut comprovar de forma conjunta el resultat d’altres estudis que la plataforma esgrimeix per sol·licitar la no implantació d’aquestes pràctiques en el territori.
Martínez, durant la trobada, ha reiterat el seu "compromís en l’oposició a aquest tipus de pràctiques, ja que els informes de Diputació conclouen clarament que hi ha risc d’afecció a l’aqüífer".
A més, durant la trobada, l’alcalde ha pogut contrastar diferents informacions de què disposa també la Plataforma respecte a l’activitat del magatzem de gas Castor, contra la qual l’alcalde ha pres posició clarament en diferents ocasions.
L’Ajuntament de Peníscola va ser el primer, governat pels populars, a aprovar una moció en què manifestava l’oposició a la pràctica del fracking i se va sumar als consistoris veïns en la reivindicació contra l’activitat del Castor "perquè aquí no volem ni magatzems que no garantisquen la seguretat dels nostres veïns, ni pràctiques que posen en perill el territori", ha conclòs Martínez al terme de la reunió.




Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola