Notícies

Peníscola obre les portes del nou ecoparc
08 enero 2014

Peníscola obre les portes del nou ecoparc

Des del dia 2 de gener, Peníscola disposa del nou ecoparc fix, ubicat en l’encreuament de la Ctra. de l’Estació i el carrer del Puntarró en un espai dotat de tots els contenidors necessaris per a la recollida selectiva de residus i sistema de videovigilància.
Fins el moment, el municipi contava amb un ecoparc mòbil que estava ubicat a escassos metres de la nova ubicació d’aquest punt fix, “la qual cosa en facilitarà l’ús per part dels veïns de la ciutat, que ja en coneixen el funcionament i segueix molt pròxim al centre” ha manifestat la regidora de l’àrea de Medi Ambient en el consistori, Lupe Roig, durant la visita a la infraestructura que ha dut a terme aquest mateix matí amb l’alcalde, Andrés Martínez. Aquest s’ha mostrat molt satisfet amb l’ús d’aquest punt de recollida selectiva fins al moment, ja que Peníscola ha sigut el municipi amb major nombre de tones recollides entre tots els que formen el consorci, ja que n’ha sumat 1.200 del total de 10.000 que s’han recollit en conjunt.
“Aquesta xifra posa de manifest la important conscienciació ciutadana i el compromís de les nostres empreses turístiques amb el reciclatge i la preservació del medi ambient, la qual cosa ens fa augurar un increment encara major de l’ús d’aquesta nova infraestructura que, ja de forma definitiva, s’ubica en aquest espai”, ha manifestat el primer edil.
Des del consistori, a més, s’ha comunicat l’ampliació del servei d’aquest nou ecoparc fix amb l’existència d’un ecoparc mòbil, que es desplaçarà dues vegades per setmana a diversos punts del municipi que estan més allunyats del nucli urbà, com són algunes urbanitzacions de l’extraradi.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola