Notícies

Peníscola coneixerà demà a la nova Reina de les Festes Patronals
10 mayo 2012

Peníscola coneixerà demà a la nova Reina de les Festes Patronals

Demà, dia 11 de maig, Peníscola coneixerà el nom de la Reina de les Festes Patronals de 2012, que rellevarà en el càrrec a Sandra Castell Oms, l’actual Reina, el pròxim mes de setembre.
A l’acte assistiran l’actual Reina i Dames, a les 20.00 h en el Palau de Congressos, així com les tres dames aspirants, entre les quals s’elegirà a la futura Reina de les Festes Patronals.
Recordem que Sandra, representant de l’Associació Cultural de les Danses, ha estat acompanyada per la seua Cort d’Honor que, enguany, ha estat formada per María Peña Vizcarro, representant l’Associació Musical Verge de l’Ermitana i Iris Guzmán Godia en representació de la Xaranga All i Pebre, així com les vuit dames infantils.
Elles donaran pas a la nova Cort, els càrrecs de la qual coneixerem després de l’acte de demà.
La Regidoria de Festes ha disposat "tot el necessari per a l’esdeveniment seguint la política de contenció i estalvi, sense afectar a la qualitat ni a la majestuositat de l’acte" declarava el regidor de Festes, Daniel Biosca, qui ha informat que l’estalvi previst per a l’acte en despeses de protocol i representació "serà al voltant de 2.000€, ja que la corporació municipal assumirà el cost dels coberts particulars del sopar de gala que se celebrarà posterior a l’acte d’elecció".
L’alcalde, Andrés Martínez, ha demanat als regidors "control i responsabilitat" i aquesta mesura "és una més de les que estem duent a terme per controlar cada euro que surt de les arques municipals" declarava.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola