Notícies

El Patronat Provincial de Turisme rep 22 operadors turístics suecs
18 octubre 2011

El Patronat Provincial de Turisme rep 22 operadors turístics suecs

Un grup de 22 agents de viatge de l’operador turístic suec Rese-Konsulterna realitzaran avui i demà una visita per la província de Castelló, per tal de conéixer de primera mà la destinació i diferents hotels per incloure’ls en la seua oferta de vendes. El viatge de familiarització es du a terme en col·laboració amb la Conselleria de Turisme, i el grup estarà a la Comunitat Valenciana des del 17 fins al 23 d’octubre, amb un programa de visites que cobreix des de Castelló fins a Alacant. El grup ha visitat hotels a Peníscola, Orpesa i Benicàssim, i ha visitat els atractius turístics d’aquestes localitats de Castelló, principals centres receptius del nostre turisme.
Rese-Konsulterna és un operador de viatges independent, dedicat a l’organització de viatges de grups per a operadors turístics de Suècia, Noruega i Finlàndia. S’encarreguen de l’elaboració global del paquet turístic, des del disseny de l’itinerari fins a la contractació de visites, allotjament, vols, guies locals, etc. També ofereixen l’organització de viatges per a esdeveniments: esports, teatre, música i esdeveniments d’interés en general. Una segona secció es dirigeix al mercat MICE, organització de viatges de grups i conferències per a empreses. Avui dia és l’operador més gran d’Escandinàvia en l’organització de viatges amb autobús.
El vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha destacat “la importància d’aquests viatges de familiarització per presentar els agents de viatges, que són els que tenen el contacte amb el client final, una visió completa de la destinació Castelló, de les possibilitats que ofereix i de la qualitat de l’allotjament. El mercat escandinau representa avui dia un percentatge proper al 4% dels nostres visitants, proporció que es veurà incrementada quan l’aeroport de Castelló inicie les operacions amb companyies escandinaves”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola