Notícies

Peníscola arriba al 90% d'ocupació mitjana durant el quadrimestre d'estiu
23 septiembre 2011

Peníscola arriba al 90% d'ocupació mitjana durant el quadrimestre d'estiu

La primera destinació per volum de pernoctacions a la província supera, un nou estiu, les xifres en allotjament i se situa entre les destinacions amb millors dades d’ocupació.

Amb un 90% d’ocupació mitjana al llarg de tot el quadrimestre, destaquen els pont se sant Joan i el del 15 d’agost, com les dates de ple total, així com els caps de setmana i la pràctica totalitat del mes d’agost.

El mes de juliol l’ocupació mitjana se situava entre el 80 i el 85%, i ha sigut superada per les xifres que abocava el mes de setembre, que va arribar a sobrepassar el 85%, per situar la mitjana en quasi el 90%.

Quant a les xifres de visites a l’Oficina de Turisme, un dels indicadors que maneja l’organisme autònom, enguany, el quadrimestre amb major afluència de visitants ha sumat quasi 70.000 consultes.

Quant a les xifres d’entrada al castell i al Museu de la Mar, les xifres són similars a les campanyes anteriors, que, en el cas del Museu, ha rebut quasi 50.000 visites.

Intensificar la promoció on-line i la programació d’activitats per al pròxim trimestre, les apostes per atraure turistes en temporada baixa.

El Patronat Municipal de Turisme, a més de treballar en la confecció del calendari firal, està treballant ja per intensificar i multiplicar les eines de promoció on-line. Aquesta mateixa setmana s’ha fet públic el primer dels vídeos de la sèrie de videoblocs que posarà en marxa.

Aquests vídeos temàtics, distribuïts en els diferents mitjans en línia i mitjans de comunicació socials, “tractaran de mostrar Peníscola com a destinació de cap de setmana, els seus atractius per als viatges d’incentius, l’oferta de restauració i un ampli ventall de possibilitats per a aquells que busquen una destinació de pont o de cap de setmana.

El primer d’aquests vídeos és un flashmob (mobilització espontània), un format innovador que mostra la platja Nord de Peníscola, un vídeo fresc i modern, amb música actual i un muntatge desimbolt i divertit que “pretén atraure les mirades cap a la nostra destinació, al qual anirem sumant nous continguts, amb la nostra oferta cultural, patrimonial, de salut i gastronòmica”, explicava Rosa.

A més, el Patronat de Turisme té previst programar en els pròxims tres mesos les habituals Jornades Gastronòmiques i els mercats medievals i temàtics que, tradicionalment, se celebren per al pont de la Constitució, al desembre, i per Cap d’Any.

Un calendari replet d’activitats que complementen altres Regidories, com la de Comerç, Cultura o Festes, amb la programació d’activitats pràcticament tots els caps de setmana.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola