Notícies

Peníscola, Benicarló i Vinaròs, junts per la solució a la regressió de la costa nord de la província
21 septiembre 2011

Peníscola, Benicarló i Vinaròs, junts per la solució a la regressió de la costa nord de la província

Els tres alcaldes de les tres poblacions han sigut rebuts pel director general de Costes, avui a Madrid, Pedro Antonio Ríos, el subdirector de l’àrea i el cap provincial, per tractar la regressió de la costa de la zona del litoral del nord de la província.
En el cas concret de Peníscola, l’alcalde, Andrés Martínez, ha sol·licitat informació respecte a l’estat de l’estudi previ de la problemàtica de les inundacions de la zona del passeig nord a causa dels temporals marítims. La Direcció General ha confirmat l’avanç en l’estudi previ, que es preveu que estarà acabat en un mes.
Des de Madrid apunten com a possible solució el drenatge, per la seua part, l’alcalde ha comunicat a la Direcció General la seua visió de la possibilitat de construir espigons com a possible solució. A l’acabament de l’estudi, es reprendran les conversacions per impulsar els projectes que es consideren necessaris des del punt de vista tècnic.
L’altre tema tractat ha sigut el del port esportiu, el bloqueig del tràmit d’aquesta infraestructura manté el govern municipal reclamant avanços, "des de Madrid se’ns ha dit que prefereixen ampliar ports existents a crear noves infraestructures, una cosa que Peníscola ha de combatre si vol ser competitiva en el pla turístic", assegurava l’alcalde.
"El port esportiu ha de rebre el suport de totes les administracions, l’autonòmica ja ha comprés la necessitat estratègica d’aquest nou equipament per a la ciutat, amb el possible i esperat canvi de govern a Madrid, esperem que el port s’impulse i Peníscola, finalment, puga avançar amb aquest projecte".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola