Notícies

Peníscola també s'uneix a la commemoració del Dia Mundial de l'Azheimer
21 septiembre 2011

Peníscola també s'uneix a la commemoració del Dia Mundial de l'Azheimer

El 21 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, data elegida per l’Organització Mundial de la Salut i la Federació Internacional d’Alzheimer. El propòsit d’aquesta commemoració és donar a conéixer la malaltia i difondre’n informació per tal de sol·licitar el suport i la solidaritat de la població en general, de les diferents institucions i dels organismes oficials.  
A la nostra ciutat aquesta commemoració va tindre lloc, com ja és habitual des de fa vuit anys, el dilluns 19, al costat del mercat del dilluns, amb l’objectiu de tindre una major repercussió entre els nostres veïns. Aquesta activitat es realitza gràcies a la iniciativa del Centre de Dia per a Malalts d’Alzheimer que, des dels inicis, té usuaris provinents de la nostra ciutat.  
Com tots sabem, es tracta d’una malaltia degenerativa, crònica i progressiva, que comporta una pèrdua gradual de l’autonomia dels pacients. S’acompanya de símptomes psicològics i canvis en el comportament. Per les seues característiques, té també importants repercussions en les persones que s’ocupen dels malalts, els cuidadors, i representa un gran problema per la seua creixent expansió i l’absència de tractaments, per ara, que curen d’una manera definitiva la malaltia.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola