Notícies

El bon temps i la proclamació per a tots els públics han multiplicat els seguidors dels actes festius en honor a la Mare de Déu d'Ermitana
20 septiembre 2011

El bon temps i la proclamació per a tots els públics han multiplicat els seguidors dels actes festius en honor a la Mare de Déu d'Ermitana

Des que es va celebrar el dia de la Proclamació de la Reina i de la seua Cort d’Honor, el passat dia 7 de setembre, les Festes Patronals han omplert de gent els carrers de la ciutat.  
Des del mateix acte d’inici, amb més de tres-cents invitats, fins el més multitudinari de tots, el Dia del Turista, amb quasi 4.000 assistents, s’hi han celebrat activitats i actes per a tots els públics.  
Els dies de la Patrona, el 8 i 9, la plaça d’Armes i el nucli antic “estaven plens de gom a gom” comentava l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, orgullós del seguiment que els veïns i visitants fan dels diferents actes.  
El Dia de les Ames de Casa, a l’inici de la festa taurina, al voltant de 500 dones prenien la ciutat com una marea roja de mantons de Manila; els següents dies, dedicats a la bicicleta i als ancians, sumaven més de 1.500 assistents.  
"Les nostres festes es viuen des de dins i des de fora, els veïns hi participen i les protagonitzen, i moltíssims visitants i turistes les comparteixen amb nosaltres, cosa que és un orgull" manifestava l’alcalde al terme de les dues setmanes.  
El moment brillant el van posar els actes més multitudinaris de totes les festes, el preludi del segon cap de setmana, el Dia del Turista, congregava milers de visitants en el repartiment de pastissets i moscatell, així com la sardinada popular, celebrada en el port pesquer. I el colofó final, les espectaculars desfilades de Moros i Cristians acomiadaven les festes, amb els carrers plens de gent, a l’empara de les marxes mores i cristianes, en una desfilada majestuosa i acolorida de fi de festa.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola