Notícies

L’autobús interactiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències visita Peníscola
26 agosto 2011

L’autobús interactiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències visita Peníscola

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València ha posat en marxa una nova iniciativa. Es tracta del bus interactiu, que presenta, fins el pròxim mes d’agost, una mostra dels principals continguts del complex en diverses poblacions de la Comunitat Valenciana. Aquesta proposta itinerant persegueix millorar el coneixement que tenen de la Ciutat de les Arts i les Ciències els habitants de cadascuna de les poblacions que es visiten al mateix temps que es mostren les múltiples possibilitats de cultura i oci que ofereix el complex.  

Un contacte directe amb el públic, que pot participar-hi activament, a través de diferents àmbits situats a l’autobús que serveixen d’aperitiu de les experiències que es poden viure en cadascun dels edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’autobús interactiu visitarà més de 90 poblacions d’Alacant, Castelló i València, a més de localitats de Madrid, Castella la Manxa, Castella Lleó i Múrcia. Des del passat 1 de març, aquesta iniciativa ja ha passat per més de 80 localitats. L’autobús se situarà el diumenge 28 d’agost a Peníscola, a l’Av. de la Mar, enfront de l’Oficina de Turisme (platja Nord).   

Així, els ciutadans que acudisquen a l’autobús podran participar d’alguns tallers científics que habitualment es realitzen en el Museu de les Ciències en el cicle “La ciència a escena” o veure, a través de diverses càmeres web, com s’alimenten els taurons en l’Oceanogràfic o el naixement de pollets en el Museu.  

Hi podran, així mateix, comprovar els seus coneixements sobre el Valencia CF o diferents aspectes del rendiment esportiu a través d’una pantalla interactiva que recorda els visitants l’existència d’una exposició sobre el club valencianista. També podran tocar diferents fòssils, conéixer les pel·lícules que s’hi exhibeixen en l’Hemisfèric, o descobrir com és la pell o la dentadura del tauró, com són els ous de rajada o de pingüí o com és la closca d’una tortuga.  

Promocions especials  

Tots aquells ciutadans que s’apropen al bus interactiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències rebran un tríptic que recull informació general del complex. També inclou una octaveta amb una promoció perquè aquells que la presenten en les taquilles del complex, obtinguen una entrada a preu de xiquet.   

Paral·lelament, s’oferirà una altra promoció als Ajuntaments de les diferents localitats que es visiten perquè els habitants que organitzen una visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències aconseguisquen un preu especial.  

Finalment, el tríptic recull, a més, un cupó per a la recollida de dades i el sorteig de premis entre els participants, com passis anuals del Club CAC o estades de cap de setmana a València.  

Més informació en la pàgina web de la Ciutat de les Arts i les Ciències www.cac.es

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola