Notícies

Suescun: "Xarxes socials i mitjans de comunicació convencionals, una combinació d'èxit"
25 agosto 2011

Suescun: "Xarxes socials i mitjans de comunicació convencionals, una combinació d'èxit"

En els últims anys, el Patronat Municipal de Turisme ha multiplicat esforços per incrementar la seua presència i notorietat en mitjans de comunicació convencionals i en mitjans en la xarxa Internet. Amb l’eclosió del fenomen de les xarxes socials, l’efecte de difusió i de multiplicació de la transmissió “ha sigut molt positiu” assegurava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, qui comprovava l’eficàcia de els campanyes on-line.
“Hem treballat amb localitzadors, amb productores, amb agències de notícies, amb mitjans de comunicació nacionals, autonòmics i locals. La suma de tot açò juntament amb les accions on-line fan que Peníscola siga una de les destinacions recurrents quan es tracta de parlar de destinacions turístiques, de mediterraneïtat”, assegurava Suescun, cosa que “ens proporciona publicitat sense costos de compres d’espais.
La tasca del departament de Comunicació, conjuntament amb el Patronat de Turisme “està sent clau, les tàctiques de promoció, tant en línia com amb els mitjans convencionals, han d’anar unides i coordinades de forma estratègica. Els nostres esforços se centren a aconseguir notorietat a través de la major part de canals possibles i ho estem aconseguint”, assegurava.
Peníscola s’està fent lloc en les primeres posicions dels rànquings dels mitjans quan fan referència a destinacions costaneres, ofertes culturals i platges. Aquesta mateixa setmana, una coneguda revista electrònica finalitzava una votació per a les millors platges de la Comunitat Valenciana i Peníscola hi ha aconseguit el primer lloc. En la mateixa votació, a nivell nacional, per ara, figura en el segon lloc. “Peníscola segueix en els primers llocs gràcies al treball de promoció i, sobretot, d’insistència i de persistència en els mitjans convencionals i també en els electrònics. Aquesta tasca és indispensable per realitzar la resta de treball de venda de destinació: com més notoris i més presents, major èxit de negociació amb els agents turístics” explicava Suescun.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola